TuinIdee 2014 – ‘vijftig tinten groen’ feb06

Tags

Related Posts

Share This

TuinIdee 2014 – ‘vijftig tinten groen’

TuinIdee2014TuinIdee 2014, hét uitje voor als de winter je al lang genoeg geduurd heeft! Kom de lente voorproeven en doe volop inspiratie op voor de tuin van je dromen, gecombineerd met een prinsheerlijk buitenleven. TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en een bezoek aan deze tuinbeurs staat garant voor een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

Wat biedt de TuinIdee beurs?
De TuinIdee beurs is hét event dat voor ieder wat wils biedt op gebied van tuinieren. Met thema’s variërend van exclusief tot romantisch en van duurzaam tot budgetvriendelijk. Het hoofdthema van de beurs is dit jaar ‘Vijftig tinten groen’. In diverse, soms spannende inspiratietuinen ontdek je een rijke variatie aan groentoepassingen en tal van nieuwe materialen. De praktische voorbeeldtuinen welke te zien  zijn bieden allen een zeer gevarieerde inrichting, het accent varieert per tuin van fraaie beplanting, een overdekt terras tot een intieme loungehoek.

TuinIdee biedt een ruim assortiment met de meest uitgebreide informatie over tuinstijlen, de nieuwste tuinmode, planten, bollen & bomen en het goede buitenleven. Goed om te weten: Voor advies op maat kun je terecht in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten!

Sfeerimpressie1TuinIdee

 

Sfeerimpressie4 TuinIdee

 

Sfeerimpressie5 TuinIdee

 

Sfeerimpressie2 TuinIdee

Met tal van voorbeeldtuinen..

Sfeerimpressie3 TuinIdee

workshops..

Sfeerimpressie TuinIdee

 

Sfeerimpressie6 TuinIdee

en mooie accessoires..

Praktische informatie
Datum: van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari 2014
Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, één van de grootste beursaccommodaties van Nederland
Openingstijden: Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur
Tickets: €15,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene)
Via de voorverkoop € 11,00 p.p. (t/m woensdag 19 februari 2014 mogelijk)
Openbaar vervoer: Vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch rijdt er een GRATIS pendelbus (zijde Paleiskwartier, onder aan de roltrappen). Tussen 09.45 – 18.15 uur. Vrijdag 21 februari tot 22.15 uur.

Meld je hier aan voor de Facebookpagina van ‘TuinIdee’ om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent het event. Ook kan je alvast kijken wie er ook gaan en/of je vrienden uitnodigen.

Wil je meer informatie over TuinIdee 2014, klik dan hier.

Als jij naar TuinIdee 2014 gaat wensen we je heel veel plezier!