Primark Venlo – de eerste in Limburg

Vandaag heeft de eerste Primark winkel in Limburg haar deuren geopend. En ook dit keer was het, evenals bij de eerdere openingen van Primark winkels elders in het land een hele happening! Vanmorgen stonden we om 9:00, net als de rest van de pers te popelen om het splinternieuwe filiaal te kunnen bekijken. En ook dit keer was het indrukwekkend om een Primark winkel zó keurig opgeruimd te zien..

Primark Homeware Collection
Natuurlijk zijn we gauw een kijkje gaan nemen op de Homeware afdeling, deze biedt als bekend een verrassend leuk assortiment lifestyle producten waarmee je in huis zowel je slaapkamer, je badkamer als  je woonkamer stijlvol kunt decoreren/ transformeren! Wat nieuw is in het assortiment van de Primark Homeware afdeling zijn leuke goodies voor je hond, op termijn zal het assortiment met accessoires voor je huisdier uitgebreid worden.

Na het officiële gedeelte ging de winkel om 11u open voor het publiek. Wij zijn toen gauw onze mandjes gaan vullen met al het leuks wat we tijdens de rondleiding al gespot hadden! Natuurlijk heb ik mijn assortiment met geurkaarsen en geurstokjes aangevuld. De seizoensgeur voor komende winter was al binnen, ‘warm winter berry’. Absoluut mijn nieuwe favoriet! Beiden vullen, gelukkig héél subtiel, je interieur met een heerlijke geur! Van mij mag de winter beginnen.

Primark Venlo
Dit is de 280ste winkel van het modebedrijf en het is de 9e Primark winkel van Nederland. De winkel is gevestigd onder de nieuwe Middenzaal van Theater De Maaspoort. De winkel heeft twee verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van ruim 3500 m².

Goed om te weten, voor het einde van 2014 zullen ook Primark Arnhem, Primark Rotterdam Zuidplein en Primark Den Haag hun deuren openen!

Onderstaand een fotoverslag om een indruk te krijgen van de opening én van deze splinternieuwe Primark vestiging.

Primark Venlo

Primark Venlo - opening

Primark Venlo - crew

Primark Venlo - rolling stones

Primark Venlo - accessoires

Primark Venlo - winkel

Primark Venlo - knitwear

Primark Venlo - leggings

Primark Venlo - 2 verdiepingen

Primark Venlo - Homeware 1

Primark Venlo - homeware

Primark Venlo - geurstaafjes

Primark Venlo - geurkaarsen

Primark Venlo - wilgenhangers

Primark Venlo - plaids

Primark Venlo - 1

Primark Venlo - 2

Primark Venlo - beauty accessoires

Primark Venlo - kassa

Primark Venlo - Lingerie

Primark Venlo - tassen