Primark Rotterdam Zuidplein geopend

Gisteren geopend: Primark Rotterdam Zuidplein, het tweede Primark filiaal van Rotterdam én inmiddels alweer de elfde Primark winkel van Nederland. In 2008 was Rotterdam de eerste stad in Nederland waar een Primark winkel geopend werd. En met de opening van Primark Rotterdam Zuidplein is Rotterdam de eerste stad in Nederland met maar liefst twee Primark winkels. Primark Rotterdam Zuidplein is de 284ste winkel van de nog altijd groeiende Ierse modegigant.

Om 9:00 gingen de deuren open voor de pers. We werden ontvangen met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en kregen een leuke goodiebag. Na een uitgebreide rondleiding over bijna 4400 m2 winkeloppervlak verdeeld over twee verdiepingen was het tijd voor het officiële gedeelte van de opening. Hierna ging de winkel om 11u open voor het publiek dat buiten al in grote getale stond te wachten.

My favourite: Primark Homeware Collection
Primark biedt naast een uitgebreid assortiment aan mode, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen ook een onwijs leuke afdeling met trendy interieurartikelen, de Primark Homeware Collection. Evenals de hoofdcollectie van Primark zijn ook de lifestyle producten uit het assortiment van de Homeware Collectie aan de seizoenen aangepast. De winkel is gevuld met tal van items voor de aankomende feestdagen, variërend van heerlijke huispakken en hippe kersttruien voor jezelf én je huisdier, tot de meest leuke kerstaccessoires om een heerlijke kerstsfeer in huis te creëren. Natuurlijk zijn wij na het officiële deel snel onze mandjes gaan vullen met alle must-haves welke we tijdens de rondleiding al gespot hadden! Wij zijn dan ook absoluut klaar voor de feestdagen!

Voor alle Primark fans uit Den Haag en omstreken, op 11 december wordt Primark Den Haag centrum geopend!

Onderstaand een fotoverslag om een indruk te krijgen van de opening én van deze splinternieuwe Primark vestiging.

Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Zuidplein

Primark Rotterdam Zuidplein, opening

Opening Primark Zuidplein - officiële deel

Primark Rotterdam Zuidplein, Homeware Collection

Primark kaarsen - Homeware collectie

Primark Homeware Collection, opbergboek

Primark, kerstcadeau

Primark collectie voor je hond

Primark Zuidplein, de Homeware Collection Primark Howeware, kerstcollectie

Primark Rotterdam Zuidplein, de winkel

Primark skinny jeans - Denim & Co

Primark - superman trui

Primark, fleecetrui

Primark foute kersttrui

Primark, schoenen

Primark, lingerie

Primark colberts

Primark kinderkleding

ILOVEPRIMARKWelk Primark filiaal is jouw favoriet?

Primark Rotterdam Alexandrium, Primark Hoofddorp, Primark Zaandam, Primark Almere, Primark Zoetermeer, Primark Eindhoven, Primark Nijmegen, Primark Enschede, Primark Venlo of Primark Arnhem