UPDATE: Opening Primark Eindhoven – 19 november!

Update: het is inmiddels bekend wanneer Primark Eindhoven haar deuren zal openen!

Dinsdag 19 november 2013 is het eindelijk zover en wordt ons lange wachten beloond!

Primark eindhoven november
Bron: Eindhoven Dichtbij

————————————————–

Fashionistas uit Eindhoven en omstreken staan al enige tijd vol spanning te trappelen, want Primark Eindhoven zal op korte termijn haar deuren openen. Maar wist je dat ze bij Primark óók een ruim assortiment aan lifestyle producten hebben?!

Locatie
De winkel komt op de hoek van de Vestdijk – Hermanus Boexstraat in het centrum van Eindhoven, vlakbij het Centraal station. Met ruim 7.000 vierkante meter wordt  Primark Eindhoven de grootste in Nederland. De exacte  openingsdatum  is  helaas nog niet bekend.

Wil je de ontwikkelingen rondom de Primark in Eindhoven volgen? Klik dan op ‘Vind ik leuk’ op de Facebookpagina van Primark Eindhoven.

Homeware
De ‘homeware afdeling’ biedt verrassend leuke lifestyle producten waarmee je in huis zowel je slaapkamer, je badkamer als  je woonkamer stijlvol kunt decoreren/ transformeren!

Linnengoed
Zo hebben ze op de ‘homeware afdeling’ linnengoed waarmee je de meest leuke combinaties kunt maken! Dekbedovertrekken welke perfect te combineren zijn met (sier)kussens & eventueel bijbehorende overtrekken. Ook hebben ze een ruim assortiment handdoeken, een match met je badkamer is dus altijd te maken! En de kwaliteit is echt prima!

Mijn favoriet
Tot slot mijn favoriet! De geurkaarsen met lichte seizoensgeuren en –kleuren én de geurstokjes! Beiden vullen, gelukkig héél subtiel, je interieur met een heerlijke geur! Van de kaarsen zijn de varianten ‘vanilla snow’  en ‘sweet amber’ mijn favortiet. Van de geurstokjes is dit ‘dune’.

Wanneer je de ‘homeware afdeling’ van Primark nog niet bekeken hebt, is dit absoluut een aanrader!  Kortom, verwen tegelijkertijd jezelf én je huis!

Primark homeware linnen

Linnengoed in de meest mogelijk kleuren!

Primark homeware geurkaasren cupcake kaarsen

Ruim assortiment kaarsen, waaronder cupcakes!

Primark homeware kussens

En tal van kussens!

(Bron: Kirschbluetenblog)