óók Leen Bakker sep29

Tags

Related Posts

Share This

óók Leen Bakker

Ken jij het nieuwe winkelconcept van Leen Bakker al? De woninginrichter heeft vandaag haar nieuwe merkidentiteit en het bijbehorende nieuwe winkelconcept geïntroduceerd. Ook woonwinkel Leen Bakker ontkomt niet aan ‘het nieuwe winkelen’. Ook zij hebben hun online strategie en activiteiten aangepast aan het veranderende koopgedrag van de consument.

Met het nieuwe concept speelt Leen Bakker in op de wens van de klant die – in een wereld waar alles online verkrijgbaar is – juist extra inspiratie, beleving en service verwacht in de fysieke winkels. Het personeel in de woonwinkels van Leen Bakker krijgt bij wijze van proef in een aantal winkels dan ook een tablet in handen. Daarnaast komen op de site op termijn zowel een digitale opmeet optie voor gordijnen als diverse ‘koophulpen’ te staan, die online shoppers moeten ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

De slogan “Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!” is door Leen Bakker eveneens vernieuwd in “óók Leen Bakker”. Achterliggende gedachte is om behalve de lage prijs ook merkwaarden als klantgericht, eigentijds, verrassend en snel te communiceren. De discountformule blijft, maar wel eentje met meer sfeer en toegevoegde waarde.

óók Leen BakkerDe nieuwe huisstijl
Het fuchsia-kleurige logo lijkt in eerste instantie de meest opvallende aanpassing. Het logo van rood-blauwe hoofdletters plús uitroepteken is daarmee aan de kant gezet..  Op de website van Leen Bakker vind je de nieuwe huisstijl al volledig terug. Deze huisstijl is verder al te zien is in 5 van de 178 fysieke winkels van de keten en langzaamaan zullen steeds meer winkels van Leen Bakker de nieuwe uitstraling krijgen. Vanaf vandaag wordt het nieuwe gezicht van het woonwarenhuis gecommuniceerd in spotjes op televisie in radio.

Aktie: t/m zaterdag 27 september 23.59uur biedt Leen Bakker 20% korting op alles!
Klik hier voor de actievoorwaarden.