LOODS 5 – One of my favorites!

Loods 5Is jouw interieur ook nooit af? Ben jij ook altijd op zoek naar mooie accessoires voor in je interieur? Dan is een bezoek aan Loods 5 een echte must! Loods 5 is absoluut mijn favoriete woonwinkel. Je kunt er naast meubels zoveel ander leuks kopen. Denk aan woonaccessoires, verlichting, design, kunst, tuinaccessoires én alles geheel volgens de laatste trends.

De formule
Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule die je meeneemt langs meer dan 250 units van verschillende deelnemende leveranciers. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw. Bij Loods 5 shop je voor allerlei woonstijlen, van strak design tot aan vintage, van zwart-wit tot aan multi color, van modern tot klassiek, binnen en buiten… Ze hebben echt alles! Bij Loods 5 zit je overigens ook goed betreft designmerken, want Loods 5 Design biedt een enorm aanbod van de beste labels en heeft alles op voorraad. Kortom een echte aanrader als je van woonwinkelen houdt.

Loods 5 -conceptWaar shop je Loods 5?
’n dagje gezellig tussen de mooiste meubelen en aparte creaties vertoeven is helemaal mijn ding. Ideaal om inspiratie op te doen en de laatste trends op woongebied te spotten. Loods 5 heeft twee vestigingen; Sliedrecht met 15000m2 winkeloppervlak en Zaandam met 20000m2 winkeloppervlak. Trek voor een bezoek aan Loods 5  gerust een hele dag uit en tijdens je route via de verschillende units kom je vanzelf uit bij ‘Loods 5 lekkers’, hier kun je prima lunchen.

Het assortiment van Loods 5 kun je ook online vanuit je luie stoel bekijken en bestellen. Op X5home.nl en O5home.nl vind je de huismerken van Loods 5 terug. Op Design5.nl, Loods5buiten.nl, Loods5banken.nl worden designmeubelen, verlichting, accessoires, producten voor buiten en zelf samen te stellen banken verkocht.

Mijn favorieten
Loods 5 toont je wat grenzeloos wonen is: van Bohemien tot stylish fris, van atelier chique tot puur design. Lifestyle in de breedste zin van het woord. Alles wat je ziet, is direct te koop. Ontdek en kies zelf leuke artikelen voor scherpe prijzen. Neem dus zeker eens een kijkje op www.loods5.nl en laat me weten als jij geweest bent en wat je gespot hebt. Hieronder vind je een paar van onze favorieten:

Loods 5 - natural

Naturel tinten in je interieur

Loods 5 - Interieur blauw

Blauw tinten in je interieur

Loods 5 - Interieur bruin

Bruin tinten in je interieur

Loods 5 - Interieur design

Design in je interieur

Loods 5 - Interieur grijs

Grijs tinten in je interieur

Loods 5 - Interieur groen

Groen tinten in je interieur

Loods 5 - Interieur

Wit gecombineerd met geel tinten in je interieur

Loods 5 - kleuren in je interieur

Muti color in je interieur

Loods 5 - Krukjes

Krukjes in je interieur

Loods 5 - schommelstoel

Schommelstoelen in je tuin (ook in kids formaat te verkrijgen!)

 

Loods 5 - Sierkussens

Sierkussens in je interieur