Kerstbeleving 2014 – de gezelligste winterfair van Nederland (+winactie)

Het is alweer bijna december, de maand van warmte en gezelligheid, van tradities en een tikkeltje melancholie. Het ultieme moment om je huis én tuin weer eens heerlijk aan te pakken en op te doffen. Ben je op zoek naar inspiratie? Breng dan een bezoek aan kerstbeleving 2014, bij uitstek dé gezelligste winterfair van Nederland waar de thema’s ‘winter’ en ‘kerstbeleving’ voorop staan.

Wat biedt kerstbeleving 2014?
Allereerst veel beleving, gezelligheid, dynamiek & inspiratie! Kerstbeleving 2014 is hét uitje wanneer de winter je niet lang genoeg kan duren! Het evenement biedt tal van warme, sfeervolle en vooral inspirerende ideeën om je huis nóg gezelliger te maken, daarnaast doe je er volop inspiratie op voor de wintertuin van je dromen. Een bezoek aan Kerstbeleving 2014 staat garant voor een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

De beurs biedt een ruim assortiment van sfeervolle stands, workshops en culinaire verwennerij op gebied van creativiteit, bloem- & groenbeleving en funshopping. Naast duizend-en-één leuke en unieke hebbedingetjes vind je er ook proeverijen, een kooktheater, tafel styling, doe het lekker zelf, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up en styling advies. Ook voor kinderen is er van alles te beleven! Leuke workshops, zwieren op een echte schaatsbaan, knutselen en koken bij de kinderanimatie (Kinder Kunst Plein) en nog veel meer…

De bourgondische gezelligheid, verhalenvertellers, koren, schaatsbaan en inspirerende X-mas pleinen zorgen voor de absolute finishing touch. Don’t miss it! En breng ook een bezoek aan de gezelligste winterfair van Nederland!

Kerstbeleving 2014

Praktische informatie
Wanneer:
Van vrijdag 21 t/m maandag 24 november 2014
Waar:
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Diezekade 2 te ´s-Hertogenbosch
Openingstijden:
Elke dag van 10:00 – 18:00 uur
Tickets:
€12,50 euro. Kinderen (4 t/m 12 jr) betalen €5,oo (incl.een verrassingstasje en workshops)
Via de online voorverkoop t/m donderdag 20 november ontvang je € 2,50  korting

Klik hier om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent het event.

Winter - schaatsen Winters - kerst

Win 2 gratis kaartjes!
Natuurlijk ga ik zelf ook een kijkje nemen op de beurs en zal ik daarna uitgebreid verslag doen van al het leuks, maar ik mag daarnaast ook 2 gratis kaartjes verloten!

Wil jij samen met je moeder, zus, collega of vriendin gratis naar Kerstbeleving 2014? Doe dan het volgende:

De winnaars zullen woensdagavond 19 november op TrendyCrib.nl en op Facebook bekend gemaakt worden.

AND THE WINNER IS: JEANNE DE BRUYN – Veel plezier op Kerstbeleving 2014!

Kersbeleving '14