Beleef de natuur, beleef je tuin!

De lente is verrukkelijk! Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen wil iedereen weer de natuur in, lekker naar buiten! En wat is er nu leuker dan tuin-inspiratie opdoen tijdens een kilometers lange wandeling langs de mooiste bloemen en planten van moeder natuur.

Floralien Nederland

Wat is de Floraliën?
In België, Spanje, Hongarije, Italië en Frankrijk kent deze internationale bloemen en planten expo al een lange traditie en trekt honderdduizenden bezoekers. Binnenkort zal ook in Nederland de Floraliën haar primeur maken.

De expo is ingericht als een immens binnenpark en biedt op maar liefst 40.000m² een inspirerende ontdekkingstocht voor jong en oud. Internationale deelnemers tonen bijzondere proeverijen, spectaculaire demonstraties, geweldige optredens, tal van inspiratietuinen en natuurlijk de laatste trends op het gebied van bloemen en planten. De Floraliën zijn dan ook zeker een avontuur voor al je zintuigen.

De Floraliën biedt variatie ten top; van een mangrove tot een een rotsachtig woestijnlandschap tot een Zweedse tuin. Ook erg leuk, naast inspiratie is er steeds een vertaling naar de praktische toepassing. Er zal dan ook absoluut een wereld voor je opengaan, of je nu alleen komt, met vrienden of vriendinnen of met het hele gezin. Kortom, een must-see event!

Floralien impressie1

Floralien impressie2

Floralien impressie3

Floralien impressie

Praktische informatie
Openingstijden
Vrijdag 9 mei tot en met zondag 18 mei 2014
dagelijks van 10.00 – 18.00 uur

Locatie
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

Tickets
Tot en met 8 mei zijn tickets online hier te bestellen voor € 12,50
Kaarten aan de kassa: € 17,50

Openbaar vervoer
Tijdens de Floraliën zal er dagelijks een pendelbus rijden van en naar het NS Centraal Station ‘s-Hertogenbosch zijde Paleiskwartier. De pendelbus rijdt tussen 09.45-18.15 uur.

Wil je meer weten?
Meer informatie over deze internationale bloemen en planten expo vind je hier.

Meld je hier aan voor de Facebookpagina van de Floraliën om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent het event. Ook kan je alvast kijken wie er ook gaan en/of je vrienden uitnodigen.

Als jij naar de Floraliën gaat wensen we je heel veel plezier!