Opbergboeken, stijlvol je prullaria opbergen

Vind jij ook overal in je huis spullen & prullen terug? Haal de bezem er eens doorheen en berg al je prullen zo trendy mogelijk op. Je zult zien dat opruimen een stuk leuker is wanneer je kiest voor de allerleukste opbergers. Je shopt deze in allerlei soorten en maten en de meest gangbare varianten variëren van opbergdozen tot koffers en van manden van riet, hout en zelfs ijzer. Veel opbergers zijn tegenwoordig echte eye-catchers op zich, die hoef je helemaal niet weg te moffelen in de kast of onder je bed, ze zijn er juist om gezien te worden! Een absolute uitblinker in deze is het opbergboek ofwel de bookbox.
OpbergboekenOpbergboeken – het lijken net boeken, maar het zijn kleine opbergkistjes! Ideaal als opberger voor foto’s die nooit in een album terecht komen, voor je leukste kaartjes of gewoon zomaar wanneer je allerlei losse spullen of prullen op te bergen hebt. Je plaatst je bookbox onopvallend in je boekenkast of stapelt een aantal decoratief op elkaar, dit natuurlijk op een prominente plek in je interieur. Er zijn tal van varianten en formaten opbergboeken te verkrijgen. De opbergboeken van House Doctor zijn bij uitstek mijn favoriet. Deze boeken hebben stuk voor stuk toepasselijke titels als: Big Savings, Fill me up, My little book of secrets of Collected Thoughts. Maar ook de afdeling woonaccessoires van Xenos biedt een ruim assortiment met zeer uiteenlopende dessins aan opbergboeken.
De verschillende dessins combineer je onwijs leuk met de diverse formaten welke te verkrijgen zijn, je hebt dan ook in no-time een voor jouw interieur passende collectie opbergboeken! Naar welke collectie je voorkeur ook uitgaat, de opbergboeken zijn stuk voor stuk keurig afgewerkt. De binnenkant is voorzien van zwart velours en door de handige magneetsluiting vallen niet al je herinneringen, sierraden of andere prullaria direct op de grond wanneer je het boek rechtop zet.

Welk van onderstaande opbergboeken is jouw absolute favoriet?

 

Xenos opbergboekenXenos opbergboek

Opbergboeken XENOS

 

House Doctor opbergboeken

Opbergboek Xenos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opbergboeken House Doctor