Je mooiste foto afgedrukt op plexiglas!

De zomer is inmiddels absoluut voorbij en daarmee heeft de herfst haar intrede gedaan. We verplaatsen ons leventje van buiten weer grotendeels naar binnen. Het leuke daaraan is natuurlijk dat je een goed excuus hebt om je interieur weer gezellig aankleden met de leukste accessoires. Vergeet zeker niet wat aandacht aan je muren te besteden, want grote witte vlakken kunnen mooi en functioneel zijn, maar vaak is het toch net even wat leuker om daar iets op te hangen. Een foto, bijvoorbeeld.

Dus wanneer je droomt van verre oorden met parelwitte stranden aan een azuurblauwe zee óf van wonen in het bos of aan een kleurrijk tulpenveld dan kun je jouw droom werkelijkheid laten worden in je eigen huis. Maar ook een foto waarop je niet uitgekeken raakt kun je af laten drukken, zo heb je niet alleen een prachtige eye-catcher maar ook nog eens een hele persoonlijke touch.

Foto’s afgedrukt en in een album gestoken lijken tegenwoordig iets uit een ver ver verleden. Tegenwoordig worden zo goed als alle foto’s gemaakt met een digitale camera of een telefoon. Voordeel is dat dat een enorme hoeveelheid fotomateriaal oplevert, het nadeel daarvan is dat die in veel gevallen uitsluitend op de computer te zien zijn. Eigenlijk jammer, want er zitten ongetwijfeld prachtige foto’s bij, die het aan de muur erg goed zouden doen.

Inspiratie over de wijze waarop je jouw favo foto omtovert tot een prachtige wanddecoratie vind je op CanvasCompany.nl. Je vind hier tal van varianten, denk aan een foto op canvas, hout, aluminium, glas of forex. Op deze materialen maak je iedere foto tot een mooi geheel in eigenlijk elk interieur. Onlangs heb ik bij FotoOpGlas.nl, een dochteronderneming van CanvasCompany.nl een van mijn mooiste herinneringen af laten drukken. Het resultaat van mijn foto op plexiglas is absoluut fantastisch, scherper kan gewoon niet!

Makkelijk bestellen
Het meest ingewikkelde was toch wel de vraag welke foto ik zou laten afdrukken.. Het bestelproces op FotoOpGlas.nl is echt hartstikke eenvoudig, binnen een paar minuten heb je jouw foto besteld en ik moet zeggen, het eindresultaat is helemaal zoals bedoeld! FotoOpGlas.nl biedt je de keuze uit verschillende formaten, twee verschillende ophangsystemen en je kunt kiezen hoe dik je het plexiglas wil hebben. Wat ook erg fijn is, is dat zij gratis fotobewerkingen en opmaakopties, zoals een sepia-bewerking of een zwart-wit bewerking aanbieden. Nadat je het bestelproces doorlopen hebt, wordt je foto supersnel geleverd, al binnen 3-5 werkdagen. Je foto wordt keurig verpakt en de verzend-en handlingskosten bedragen veelal slechts €5.95. Wanneer je nu echt niet kunt kiezen welke foto je graag afgedrukt, dan kun je kiezen voor een fotocollage op plexiglas.

Geef toe; als je onderstaand voorbeeld ziet, dan ben je toch ook verkocht…? Wij wel in ieder geval!