Heerlijk languit loungen!

Je bank is tegenwoordig zoveel meer dan zomaar ’n zitmeubel. Je bank is het middelpunt van een huislijk leven, het middelpunt van iedere woonkamer. Je brengt er avonden door met je gezin, familie of vrienden en het geeft je huis een persoonlijke touch.

Combineer functionaliteit met uiterlijk
Met een aantal eenvoudige accessoires tover je je van bank in no time om tot  je eigen private ‘ontspanningsoord’, een eiland van rust voor een behaaglijk gevoel en volkomen ontspanning! Het wordt de  plek om heerlijk achterover te leunen, je ogen dicht en maximaal genieten. Maar ook de plek waar je geniet van je favoriete tv-serie, een spannend boek of lekker met je iPad.

Pimp je bank (of stoel) met onderstaande functionele én comfortabele accessoires:

Dienblad voor armleuning – Geen omvallende glazen of kopjes meer op de bank… Met een armleuning dienblad zet je ze stevig en stabiel neer op de leuning van je bank of stoel.

Armleuning dienblad - WOOOD

Dienblad voor armleuning – Eiken

Flexibel dienblad - WOOOD

Dienblad armleuning – Flexibel

Hocker – Met een hocker haal je een stijlvolle toevoeging aan je bankstel in huis. Een hocker gebruik je als voetenbank of als stijlvol tafeltje voor kranten en magazines. Met een dienblad erop is het een mooie salontafel. Flexibiliteit ten top dus!

Hocker + bank

Stijlvol: Hocker bij je bank

Bijzettafel bank – Als je een kleine woning hebt, is je kamer al snel te krap voor een opvallende bijzettafel. Ideaal is het om dan een voor een multifunctionele bijzettafel te kiezen. Het is de kunst om een bijzettafel te vinden die opvalt, maar niet vloekt met de rest van je interieur. Dat doe je door je inrichting te beperken tot een aantal basismaterialen en –tinten.

Bijzettafel - bank

Bijzettafel – U2

Plaids en kussens – Natuurlijk is er niets zo heerlijk dan onder een warme plaid, weggezakt tegen de meest heerlijke kussens van een de koude winteravonden genieten.

Sierkussens op je bank

Heerlijk genieten: Bank met veel kussens