Muurstickers: Geef je interieur dat extra beetje punch!

Muursticker - retro tvIs jouw interieur toe aan een nieuwe look of wil jij snel en eenvoudig een ruimte in je huis van een andere sfeer/ kleur voorzien? Weet dan dat het absoluut onnodig is om je muren compleet opnieuw te behangen, met muurstickers creëer je heel eenvoudig een leuke, unieke muur.

Met een muursticker geef je je interieur in no time een persoonlijke tintje óf een compleet andere look. Muurstickers zijn ideaal om de babykamer en kinderkamer in een mum van tijd een speelse toets te geven of om die kale, saaie muur te pimpen. Daarnaast zijn muurstickers ook erg gemakkelijk aan te brengen op kasten, deuren, canvasdoeken en glas. En ben je toe aan een anders design, muurstickers zijn zeker zo gemakkelijk weer te verwijderen.

Alle soorten en maten
Muurstickers zijn te verkrijgen in onwijs veel verschillende uitvoeringen en formaten. Onlangs heb ik via Colora kennis gemaakt met de ‘we are colour’ collectie van BOSS paints.  Deze collectie bevat naast een groot assortiment verf en behang ook een hippe collectie muurstickers welke absoluut matchen bij iedere interieurstijl. De effen stickers zijn in wel 48 verschillende kleuren beschikbaar, zo kies je dus altijd de kleur die het best bij jouw interieur past!

Ook voor kleine Picasso’s én hun trendy ouders
Naast de reguliere muurstickers bevat de collectie van ‘we are colour’ muurstickers ook krijtbordstickers. Deze stickers zijn hartstikke leuk voor zowel keuken als kinderkamer en zijn daarnaast ook erg handig! Je kind kan met krijt naar hartenlust tekenen of schrijven en zelf noteer jij er jouw boodschappenlijstje op! Pronkstuk in deze reeks is wel de wereldkaart waarop je aangeeft welke delen van de wereld je al bezocht hebt of nog graag zou bezoeken!

En hou je niet  van krijtjes? Dan kies je voor de whiteboard stickers, zelfde principe als de hierboven beschreven krijtbordstickers, alleen vervangen je het krijtje voor een whiteboard marker.

Muursticker - krijtbord

Muurstickers met een dubbelfunctie
De ‘we are colours’ collectie heeft ook functionele muurstickers. Wat dacht je van een sticker van een koekoeksklok gecombineerd met losse wijzers, hierdoor wordt jouw klok ineens wel een heel bijzondere eyecatcher in je interieur. Ook helemaal leuk, een muursticker van een staande kapstok met echte haakjes om je jas op te hangen!

Muursticker - kapstok

Behangstickers
Deze stickers zijn gemaakt uit vliesbehang aan de voorzijde, de achterkant bestaat uit een zelfklevende folie. Met een behangsticker laat je het behang van jouw accentmuur elders in je interieur terugkomen.

Muurstickers aanbrengen
Om muurstickers volledig tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat je de stickers even op kamertemperatuur laat komen. Zorg er tevens voor dat de ondergrond goed gereinigd is voordat je de muurstickers aanbrengt. Bij oneffen materialen zoals glasvezelbehang en ruwe muren is het mogelijk dat de sticker niet goed hecht; zorg dus voor een gladde ondergrond. Test van tevoren of de sticker zich goed hecht met een klein stukje sticker.

Muursticker - bloemMuursticker - wegwijzer