Een foto op Canvas – een verrassing voor schoonmoeder jan27

Tags

Related Posts

Share This

Een foto op Canvas – een verrassing voor schoonmoeder

Het is toch jammer om je leukste foto’s alleen maar zo af en toe op je telefoon voorbij te zien komen? Veel leuker is het om je foto’s onderdeel van je interieur te maken. Foto’s geven een interieur iets persoonlijks en maken het eigen en daardoor zijn ze zeker van toegevoegde waarde voor ieders interieur. En of je nu kiest voor eigen familiefoto’s of foto’s van anderen, ze zullen dienen als inspiratiebron óf leuke herinneringen met zich meebrengen.

Omdat foto’s een bepaalde herinnering zo lekker lang vast kunnen houden, hebben mijn schoonouders altijd wissellijsten in huis hangen met fotoposters er in, die ze dan regelmatig kunnen wisselen (wat ze dus nooit doen…). Tijd voor een fotoverrassing dus, een foto groot af laten drukken..

Enorme keuze
Er zijn mogelijkheden in overvloed, een foto op aluminium, hout, forex, canvas, plexiglas, behang of een fotomozaïek of een tuinposter. Uiteindelijk ben ik gevallen voor een foto op canvas. Maar dan begint het pas, je moet het formaat kiezen, maar ook de framedikte, ga je voor één foto of voor een fotocollage op je canvas, kies je voor kleur, zwart-wit, sepia of een kleuraccent en dan vooral… welke foto?!

Makkelijk bestellen
Via CanvasCompany.nl heb ik m’n bestelling uiteindelijk gedaan en ik moet zeggen, het bestellen gaat gemakkelijk, de keuzes worden erg duidelijk aangegeven, je kunt foto’s bewerken en je kunt zelfs een voorbeeld zien in een interieur, dat is echt super handig.

En het eindresultaat…
Dat is prachtig! Omdat we voor een relatief donkere foto gekozen hebben waren we wel wat ongerust over het eindresultaat, we waren dat de bang dat de details achter zouden blijven en het een donker geheel zou worden. Maar gelukkig is het eindresultaat precies zoals we gehoopt hadden.