Exprezzit: Ontwerp je eigen stof of behang

Een vriendin van me attendeerde op de site van Exprezzit, een heel leuke webshop welke het mogelijk maakt je eigen stof of behang te ontwerpen. Het is heel eenvoudig maar super origineel!

Helemaal je eigen ontwerp
Ga je zelf graag creatief aan de slag met het bedenken van een leuk patroon, precies in de kleuren en dessins die jij wil? Wil jij je je zelfontworpen gordijnen laten matchen met je behang én met je kussenhoezen? Of zijn je kids ware tekentalenten waarvan je vindt dat ’t niet onopgemerkt mag blijven? Het kan allemaal én precies zoals jíj het graag wil!

Je eigen account
Nadat je op www.exprezzit.nl geheel vrijblijvend je account hebt aangemaakt kun je je eigen ontwerp uploaden. Op de site zie je direct hoe je ontwerp eruit komt te zien en je kunt je ontwerp op diverse manieren laten repeteren op de stof. Heb je even geen inspiratie dan kun je bij de designs die op de site aangeboden worden genoeg inspiratie opdoen! Op de site kun je tevens je eigen ontwerp te koop aanbieden zodat ook anderen jouw ontwerp kunnen gebruiken. Je ontwerpen zijn overigens standaard “prive” tenzij jij ervoor kiest om ze publiek te maken. Is het geworden zoals jij wil, dan zorgt Exprezzit ervoor dat jouw stof kleurecht wordt bedrukt zodat deze ook mooi blijft nadat de stof gewassen is. De print zit echt in de stof en ligt er niet bovenop.

DIY pakket
Ben je een beginner of gewoon niet heel creatief, maar wil jij wel graag een kussenhoes of schort in de perfecte kleuren én met het juiste patroon? Geen nood, je vindt er ook DIY pakketten met kant-en-klare stoffen waarmee je gemakkelijk je eigen kussen of schort maakt.

Exprezzit