Een origineel schoenenrek voor het opbergen van je schoenen

Onder de bank, naast je bed, bij de voordeur.. Je schoenen vind je vaak door het hele huis terug, meestal op de plek waar je ze hebt uitgetrokken.

Ben jij ook op zoek naar een manier om ze netjes en overzichtelijk op te kunnen ruimen zodat je veel sneller díe schoenen vindt die het best bij je outfit passen? Het opruimen van schoenen wordt leuk met onderstaande opbergers!

Een shoe-wheel, schoenenrad of schoenen carrousel
Diverse uitvoeringen maar steeds een soort rad waarin/ -aan je je schoenen kunt opbergen.

Een shoe-wheel is een rad dat voorzien is van transparante hoezen en elastische banden welke je kunt aanpassen aan het soort schoen dat je erin doet. Op deze manier vallen de schoenen niet uit het rad wanneer je het ronddraait om het juiste paar te vinden.  Tevens kunnen schoenen elkaar niet vies maken/ beschadigen door de transparante scheidingshoezen. In het rad kunnen max. 30 paar schoenen opgeborgen worden, het rad is geschikt voor schoenen tot en met maat 44.

schoenencarroussel

Een robuustere variant op de shoe-wheel is deze schoenencarrousel met enkel open vakken welke in een kast verwerkt is. Ook hier zorgen de gescheiden vakken ervoor dat schoenen elkaar niet vies maken/ beschadigen. Een gemakkelijke methode om je schoenen snel en overzichtelijk op te bergen.

schoenen organizer

Tot slot een andere variant van de schoenencarrousel, eenvoudig tussen vloer en plafond te spannen en heel handig te draaien, zodat de gewenste schoenen en laarzen altijd bij de hand zijn. Op deze schoenen- en laarzencarrousel is plaats voor max. 36 paar schoenen en 6 paar laarzen.

schoenen carroussel

Een design schoenenrek
Voor welk J-Me schoenenrek je ook kiest, ze zijn allen gemaakt van RVS en door het bijzondere design lijkt het of je schoenen zweven. In het schoenenrek kunnen 4-7 paar schoenen opgeborgen worden. Als muurbevestiging of staand te verkrijgen.

Schoenenrek muur

Schoenenrek J-me