De hipste tips voor pasen!

De vroege lente, het mooie weer; het is weer tijd voor vrolijke, kleurrijke paasdecoratie in huis! Veel mensen associëren pasen met paaseieren, de paashaas en kuikens maar er is zoveel meer leuks! En hoewel je eettafel absoluut het stralende middelpunt tijdens ontbijt, brunch, lunch of diner zal zijn zou je je vooral niet moeten beperken tot de eettafel alleen: ook op andere plaatsen kun je erg leuke accenten toevoegen!

Doe alvast wat inspiratie op voor jouw paas interieur met onderstaande leuke, gemakkelijke en inspirerende paasdecoraties. Kijk je mee?

Altijd goed, een paastak/ paasboom
Eerder schreef ik al over het zelf maken van een paastak met daarin de mooiste paasdecoratie. Maar ook een paasboom zal je interieur absoluut opfleuren, zeker wanneer je deze kleurrijk decoreert met classic paasversiering zoals eitjes, kuikentjes, haasjes, konijntjes en strikjes. Minstens zo leuk is het om je paastak of paasboom te versieren met mini vogelhuisjes, uitvouwbare paaseitjes, viltfiguren en minivaasjes en andere paasknutsels!

Verf je paastak – door je paastak/paasboom te verven heb je in no-time een absolute eye catcher in huis! Meer ideeën om je paasboom/ paastak te kleuren, verven of te behangen vindt je  op hier.

paastak geverfd

Origineel, een paasboom van steigerhout
De laatste jaren zie je steeds meer producten van gebruikt hout of sloophout terug in ’n landelijk wonen interieur. Dus geen zin in, of geen ruimte voor ‘n traditionele paastak of gewoon toe aan iets anders? Op welke.nl heb ik heb weer een leuke DIY gespot, absoluut niet moeilijk, wél heel sfeervol..

Steigerhout, ideaal als basismateriaal voor een creatieve paasboom met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Zowel binnen als buiten zal deze boom absoluut mooi staan!

Decoratiebord pasen

Hoe maak ik zo’n paasboom van steigerhout?

Origineel, vilten paashaasjes
Zelf ben ik helemaal fan van de leuke accessoires van diverse Scandinavische labels als House Doctor, Nordal en Bloomingville. Het zijn merken welke naast mooie meubels ook de hipste woonaccessoires als kussens, plaids, prachtige kandelaars, vazen, blikken en keukenaccessoires maken. Niet vreemd natuurlijk dat ik ook deze vilten paashaasjes van Basiclabel Sweden helemaal hot vind! De eigenaresse van deze webshop maakt al haar producten zelf.

Paas decoratie