Winactie: 3x kans op een vogelvoederhuisje van Lobbes

Lobbes - vogelhuisjeNu de dagen  korter worden is een periode van warmte & gezelligheid én van tradities aangebroken. Dit is ook de periode waarin de vogels in je tuin wel wat extra hulp kunnen gebruiken.  En wat is er nu leuker dan die vogels verwennen in stijl, met vogelvoederhuisjes in een persoonlijk tintje. Wanneer je graag creatief bezig bent kun je natuurlijk zelf een vogelvoederhuisje of een vogelvoederplankje maken, maar een bestaand vogelvoederhuisje versieren is zeker zo leuk!

Tuinvogels en pinda’s
Tuinvogels zijn gek op pinda’s! Je kunt natuurlijk zelf een pindasnoer rijgen maar wanneer je geen zin hebt in gerommel met netjes, strengen en touwen is een pot pindakaas een prima alternatief. Je tuinvogels zullen smullen van de combinatie van vet en noten. Maar hoe hang je nu zo’n pot pindakaas stijlvol op?

Met een “pindakaaspothouder” heb je een originele alternatieve vetbol om vogels simpel bij te voeren in de winter.  De pindakaaspothouder lijkt op een vogelhuisje, je schuift er alleen een volle pot pindakaas in. Wist je dat er speciale pindakaas voor tuinvogels te verkrijgen is? Het is een gezond alternatief voor gewone pindakaas; zoutarm en in de varianten: Original, Meelwormen, Insecten, Hi-energy en met stukjes noot.

Lobbes - pindakaashouderLobbes - pindakaaspothouder

 

 

 

 

 

 

 

 

Versier je vogelvoederhuis
Een vogelvoederhuisje voor pindakaas is ideaal voor de gemaksmens die wél graag de vogeltjes helpt in de winter. Wanneer je voor een houten variant gaat personaliseer je ‘t  pindakaashuisje eenvoudig door ’t bijvoorbeeld te beplakken met mooie papiertjes en lint, trendy te beschilderen of ’t te voorzien van glitters en pailletjes. Lak het huisje wel even af zodat ‘t  in je tuin of op je balkon ook in weer en wind mooi blijft.

Wanneer je meedoet aan de winactie kun je een houten pindakaaspothouder winnen!
TrendyCrib.nl heeft namelijk een leuke winactie in samenwerking met Lobbes.nl!

Wie is Lobbes?
Lobbes.nl is het resultaat van jarenlange professionele ervaring gemixt met pure passie voor unieke producten.  En dát is dan ook gelijk de basis waaruit het onderscheidend vermogen van Lobbes blijkt. Eerder was Lobbes vooral bekend om het uitgebreide, interessante assortiment aan speelgoed. Tegenwoordig hebben zij hun assortiment uitgebreid met Nederlandstalige boeken, prachtige woondecoratie, mooie dekbedovertrekken voor zowel kinderen als volwassenen en een geweldig assortiment kinderkleding. Door het steeds wisselende assortiment vind je bij Lobbes.nl altijd het nieuwste speelgoed, de laatste boeken en kinderkleding en een steeds vernieuwend aanbod decoratie voor in huis.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuk vogelvoederhuisje?

• Like de Facebook pagina van Lobbes.nl
• Like de Facebook pagina van TrendyCrib.nl
• Like dit bericht (button onderaan)
• Geef in een reactie aan waarom jij dit pindakaashuisje graag wilt winnen

De winnaars zullen over twee weken op Facebook bekend gemaakt worden!