Stel de herfst uit met een terrasverwarmer!

Terrasverwarmer hangendWat is er nu heerlijker dan deze herfst nog kunnen genieten van een gezellige avond onder de sterrenhemel in je eigen tuin? Ondanks dat de avonden frisser worden en een simpel dekentje niet meer volstaat om nog aangenaam buiten te zitten is het absoluut niet nodig om nu al afscheid te nemen van je tuin, terras of balkon.

Maak van je tuin, terras of balkon een verlengde van je woning en stel het afscheid van de zomer nog even uit met een terrasverwarmer. Ook in de late uurtjes op koelere zomeravonden en zelfs op echt koude winterdagen is de kou rondom je terrasverwarming niet eens te voelen, je geniet dus veel langer van het buitenleven.

Wat maakt nu het verschil?
Er zijn diverse terrasverwarmers die allen stijlvol, praktisch én heerlijk warm zijn. Toch zijn er een aantal kenmerken die het verschil maken tussen de ene of de andere terrasverwarmer. Kies je bijvoorbeeld voor terrasverwarmer op gas, op infrarood of op elektriciteit? Welk design spreekt je aan? Kies je voor een terrasheater met wieltjes, gemonteerd aan de muur of voor een staand exemplaar? En indien nodig: kun je je terrasverwarmer goed opbergen en verplaatsen?

Gas of elektriciteit?
Het merendeel van de terrasverwarmers werkt op gas. Het voordeel hiervan is dat je niet te maken hebt met elektriciteitssnoeren en de terrasverwarming dus flexibel kunt plaatsen. Wel moet je goed in de gaten houden dat de gasfles nog voldoende gevuld is, daarnaast is het duurder in gebruik dan dat je een elektrische terrasverwarmer gebruikt. Kies je voor elektrische terrasverwaming dan moet je zeker rekening houden met een veilige en droge aansluiting. Doe inspiratie op met onderstaande voorbeelden!

Terrasverwarming elektrisch hangend

Hangende terrasverwarmer elektrisch van Outtrade

Terrasverwarmer - design

Een chique design heater op gas van Kindle Living

Terrasverwamer Boretti
Stijlvolle terrasverwarmers op gas van BorettiGa je toch liever voor de romantiek van een klassieke terraskachel? Of voor een robuuste hout- of vuurkorf? Ook deze tuinverwarmers volstaan prima! Raak geïnspireerd door onderstaande voorbeelden..
Terrasverwarming - tuinhaard

Een mooie tuinhaard welke brandt op hout

 Terrasheater - elegant

Terrasverwamer met elegant design van Horto