Je tuin in no time lounge klaar

Loungen, een manier om tot rust te komen. Loungen is een combinatie van comfortabel zitten, liggen, schommelen en hangen op kussens met op de achtergrond heerlijk toegankelijke muziek. Loungen symboliseert het goede leven. Met een lekker koud wijntje, alleen of met fijne mensen om je heen en je favoriete tijdschrift op je schoot.

Een lounge tuinset is de ideale plek om gezellig en ontspannen te zitten met familie of vrienden. Vaak is een lounge tuinset een combinatie van stoelen, banken en een tafel, die als set wordt aangeboden. Maar lekker loungen kun je ook op een heerlijke loungebed.

Met onderstaande items is je tuin in no-time lounge klaar!

Weinig ruimte?
Dan is Lounger nr. 2 van Gacoli zeker iets voor jou. Een innovatief, in het meubel geïntegreerde frame zorgt ervoor dat de compacte stapel kussens simpel uitgevouwen kan worden tot lekker riant ligbed. Lounger nr. 2 kan in meerdere standen worden uitgerold. Het dikke kussen (12cm!) zorgt voor een heerlijk zachte zit. Omdat de lounger wordt geleverd in een handige draagtas neem je hem ook zó mee naar het strand of park. De stof is waterafstotend en UV bestendig.

Gacoli - loungestoel opvouwbaar

Speelse lounge tuinset
Op zoek naar een niet alledaagse lounge tuinset waarmee je toch flexibel bent? Wanneer alle delen tegen elkaar aangeschoven staan, heb je een groot rond ligbed. Maar wanneer je alle delen los zet creëer je speelse zitplekken. Deze ronde lounge tuinset koop je hier.

Loungeset rond Loungebank rond

Strandstoel
Ook van die hippe strandstoelen in jouw lounge-tuin? Je vindt ze hier.

Strandstoel loungen

Voor welke lounge tuinset ga jij? Laat het ons weten in een reactie.