Een buitenkeuken, meer dan zomaar een BBQ

Voor de hobbykoks onder de barbecue liefhebbers die aan een ‘simpele’ barbecue op gas of op houtskool niet genoeg hebben, zal een buitenkeuken zeker uitkomst bieden. Met een buitenkeuken verplaats je het normale gasfornuis dat je in je eigen keuken gebruikt, naar buiten.

Hoe is de opbouw van zo’n buitenkeuken?
Buitenkeukens zijn meestal grote gas barbecues welke voorzien van meerdere branders. Naast een barbecue kun je de buitenkeuken nog completer maken met een wok, bakplaat of zelfs een rookoven. Je kunt ervoor kiezen je barbecue in te bouwen, maar je kunt ook kiezen voor een vrijstaande ‘all in one’. Vaak is er bij een buitenkeuken ook een aanrechtblad aanwezig. De heel uitgebreide buitenkeukens beschikken zelfs over een gootsteen, een oven en een koelkast. Als je niet steeds heen en weer wilt lopen tussen binnen- en buitenkeuken, zorg dan voor voldoende bergruimte. Je kunt naast het keukenblok ook nog kasten en planken ophangen. Afhankelijk van de  inrichting waarvoor jij kiest, kun je van een buitenkeuken het hele jaar door plezier hebben!

TIP: Als je ook in de koudere maanden buiten wilt koken, denk dan aan verlichting en verwarming.

Een buitenkeuken, ’n echte tuintrend waarmee je extra sfeer in je tuin brengt! Met een buitenkeuken geniet van je van het buitenleven in de best denkbare vorm!

Buitenkeuken met inbouw BBQ

Solidus – Buitenkeuken met inbouw barbecue

Buitenkeuken met losse BBQ

Solidus – Buitenkeuken met losse barbecue

Boretti Marciano buitenkeuken

 

 

 

 

 

 

 

Exclusieve buitenkeukens – Boretti Marciano

Boretti da Vinci buitenkeuken

 

 

 

 

 

 

 

Exclusieve buitenkeukens – Boretti da Vinci