Een poef als aanvulling op je tuinset: helemaal trendy!

In de zomer is iedereen graag buiten; relaxen, niks doen, borrelen, lekker eten.. Niet vreemd dat sommige mensen zich  helemaal uitleven op het inrichten van hun tuin, inclusief het terras.

De tuinset wordt door het merendeel als basis voor ieder terras gezien. Bij een restyle van het terras denkt vrijwel iedereen dan ook direct aan het aanschaffen van een nieuwe tuinset. Maar niets is minder waar, je hoeft niet alles te vernieuwen. Het is zelfs niet nodig om alles compleet om te gooien om tot een leuk resultaat te komen. Met een andere kleur tuinkussens en wat verfrissende accessoires tover je je terras om tot een knus plekje voor de aankomende heerlijke zomeravonden!

De hocker als uitbreiding op je tuinset
Een leuke nieuwe tuintrend welke ik onlangs gespot heb is een poef of hocker speciaal voor in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen maar voor allen geldt dat het een fantastisch accessoire is waarmee je terras in no-time van stijl doet veranderen. Daarnaast is deze poef/ hocker erg praktisch, het geeft je flexibiliteit als in extra zitplaatsen wanneer je onverwacht wat gasten hebt. En natuurlijk uitermate geschikt om je benen eens op te strekken.

Veelal gemaakt van waterafstotend/ weerbestendig materiaal. Hierdoor kun je ‘m, net als je tuinset het hele jaar door, zonder extra bescherming buiten laten staan. Daarnaast verkrijgbaar in tal van sprekende kleuren & diverse varianten, doe inspiratie op met onderstaande ideeën:

Poef - hocker voor tuin vierkant

 

 

 

 

Poef outdoor rechthoek

 

 

 

 

All weather poef/ hocker, zowel in vierkant als rechthoekig – Gardenlifestyle

Poef voor in de tuin

All weather poef/ hocker, rond – Houzz

Hocker - poef outdoor

All weather hocker, achthoekig – Villashop