Koken voor jezelf én je hond!

Dat de liefde voor een huisdier ver kan gaan is me niet nieuw. Mijn kat Boss is het liefste en meest eigenwijze dier dat op aarde rondloopt! Hij laat zich niet vertellen wat hij wel en niet kan doen, dat bepaalt hij zelf wel. Ik kan het meest geweldige mandje voor ‘m neerzetten, wanneer hij het in z’n kop heeft gaat hij er gewoon lekker naast liggen en kijkt alsof er niets aan de hand is. Als hij wil miauwen omdat hij weet dat het je aandacht trekt, doet hij dat. En ik vergeef het hem, omdat hij spint en kopjes geeft.

Misschien heb jij eerder al eens een kookboek voor honden gespot, voor mij was het absoluut nieuw! De eerste gedachte die bij me opkwam was dan ook ‘dit kan alleen maar vanuit Amerika komen’. In de VS is het allang niet meer raar om merkkleding te kopen voor je hond. Of de nagels van je puppy te laten pedicuren. Maar koken voor  je huisdier hoort dus ook in dit rijtje thuis..

Hét kookboek voor jezelf en je hond
Het kookboek ‘Dog-Gone Good Cuisine’ is een receptenboek met meer dan 100 gerechten welke allen mais-, soja- en glutenvrij zijn en kunnen door hond én baasje gegeten kunnen worden. De recepten zijn mens-, hond- en kindvriendelijk en zijn eenvoudig te bereiden, zelfs voor de beginnende kok. In het boek is een hoofdstukvakantiegerechten’ opgenomen maar sook speciale recepen om bepaalde ziekten aan te pakken vind je terug. Voorbeelden van recepten zijn: spinazie, boerenkool, lasagne, gevulde paprika maar ook gerechten met kip en beef. De voorbereiding duurt net even wat langer dan het kopen van een zak brokken in de supermarkt, maar reken maar dat jouw hond zal smullen! Bovendien is het erg leuk om de gerechten samen met je kids te maken op een zaterdagmiddag. Een verse maaltijd verzorgt door al z’n baasjes, wat wil je hond nog meer?

Het ‘Dog-Gone Good Cuisine’ kookboek koop je hier.

Dog Gone Good Cuisine - Kookboek voor honden

Heb jij al eens gekookt voor jezelf en je hond? Laat het ons weten in een reactie!