Get Hoooked! – Haken is weer hip, hot & happening!

Hoooked kabelkussen hakenWanneer jij haken associeert met ‘oudere vrouwen die toch niks beters te doen hebben’ moet je absoluut verder lezen. Haken is juist weer helemaal hip! Onlangs heb ik kennis gemaakt met Hoooked, een heel leuke webshop gespecialiseerd in handwerk gemaakt van garens. Met Hoooked maak je de mooiste accessoires voor in huis, wat dacht je van gave gehaakte poefs, gebreide kussens, originele tassen en meer leuks..

About Hoooked..
Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. De insteek van Hoooked is “waarde maken met iets dat geen waarde meer heeft”.  Hiermee doelen zij op textielresten die anders zouden worden weggegooid. Het assortiment van Hoooked biedt een drietal garensoorten, allen gemaakt van restmateriaal – Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli – daarnaast bieden zij complete brei- en haakpakketten, boeken met eenvoudige haak- en breipatronen, losse patronen en zelfs haakworkshops.

Get Hoooked
Insteken, omslaan en doorsteken.. Creatief bezig zijn is leuk, helemaal tijdens de koude wintermaanden! Geen haak of brei ervaring? Geen probleem, met Hoooked kan íedereen leren haken of breien. De basistechniek heb je in no-time in de vingers en je zult zien dat je dan alles wat los of vast zit wilt breien of haken. De producten van Hoooked haken of breien lekker weg, ze zijn stijlvol en grof waardoor je vrij snel een flinke lap gemaakt hebt, je hebt dus al snel resultaat. In een mum van tijd ben je helemaal Hoooked! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit volop gaan en gooi je haakkunsten in de strijd met de superleuke, creatieve haak- en breipakketten van Hoooked of doe inspiratie op in het bestsellerboek ‘Hoooked on Knitting’. Get Hoooked en haak aan!

Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli
De verschillende Hoooked katoengarens zijn 100% gerecycled en allen garens waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat.  De garens worden gemaakt van duurzaam restmateriaal uit de mode- en textielindustrie. Hierdoor wisselt de collectie continue. De kleuren sluiten aan op het actuele modebeeld, dus superhip!

Voor het verwerken van de garens worden XL haak- en breinaalden gebruikt. Je eigen tas, of een hip en trendy gebreid home-deco accessoire heb je in no-time gemaakt. Wat dacht je van een gehaakt vloerkleed, een geknoopt kussen, een gehaakte Zpagetti poef of een heerlijk plaid?! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoooked poef haken

En.. mijn eigen creatie!
Zelf heb ik de Zpagetti mand Revisto gehaakt. Omdat ik nog nooit eerder gehaakt had, heb ik bewust gekozen voor een haakpakket. Zo’n pakket bevat alle onderdelen om het gekozen item zelf te maken, ideaal dus! Het begin was even wennen, maar wanneer je de techniek eenmaal in de vingers hebt ben je om. Dus ja, óók ik moet het toegeven; haken is hip! Als je de techniek eenmaal door hebt dan wil je meer..

Zie hier het eindresultaat, een onwijs mooie accessoire voor in huis!

Hoooked - Zpagetti mand Revisto