Een glazen pot vol lekkers!

Natuurlijk verdient ook jouw moeder het om op Moederdag een leuk cadeau te krijgen. Ben jij nog op zoek naar het allerleukste moederdagcadeau ever?! Zó zet je jouw moeder op 10 mei in het zonnetje, ik weet bijna zeker dat je uiteindelijk zelf ook nog zult genieten van het eindresultaat.

Een glazen weckpot vol lekkers!
Mmmm.. vinden jullie brownies en cupcakes ook zo lekker? Ik wel én mijn moeder gelukkig ook! Wanneer mijn broer of ik m’n moeder vragen wat ze graag wil hebben, antwoordt ze steevast ‘ik heb alles al’. Meestal komen we dan uit op weer ’n cadeaubon.. Gelukkig heeft het geven van een cadeaubon zo z’n voordelen, je kunt namelijk niet snel het verkeerde geven. Minder leuk is dat zo’n envelopje een beetje saai is om te geven. Daarom combineren wij ons envelopje dit jaar met een leuke glazen pot gevuld met ingrediënten voor het bakken van de lekkerste koekjes. Het ziet er echt superleuk uit, is niet duur én daarnaast is het eindresultaat erg lekker.

Bij voorkeur een leuke DIY.. 
Omdat moeders een zelfgemaakt cadeautje nou eenmaal leuker vinden is ons advies om een ‘culinair cadeau’ voor je moeder te maken. Vul een mooie glazen pot laagje voor laagje met de ingrediënten van het door jou gekozen recept. Probeer hierbij zo voorzichtig mogelijk de ingrediënten in de pot te doen, zodat je mooie strakke lagen krijgt. Schrijf het recept op een leuk briefje/ kaartje en je hebt een fantastisch Moederdagcadeau. Een uitgebreide instructie vind je hier.

Zelf een weckpot met bakmix maken


DIY glazen pot met bakmix

Liever online bestellen?
Ook wanneer je niet van knutselen houdt is dit een onwijs leuk cadeau voor Moederdag. Wanneer je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan, dan bestel je op dapeppa.nl absoluut de allerleukste weckpotten gevuld met kant en klare koekjesmix.

Is je moeder niet zo’n zoetekauw bestel dan op boska.com een weckpot met daarin de ingrediënten, inclusief het recept om zelf verse kaas, mozarrella of  kruidenboter te maken. Meer informatie hierover vind je hier.

Wat geef jij je moeder met Moederdag?